Uncategorized

sexgroep 2

sexgroep 2
Na de eerste geile belevenis wilde ik natuurlijk meer ! Ik kreeg allerlei verzoekjes en besloot maar weer eens wat te organiseren. Nu lekker buiten. Ik schreef wat mensen aan, zowel mannen als vrouwen en sprak met ze af in een wegrestaurant. Even kennismaken, wat drinken en daarna in colonne naar een rustige plek. We spraken af in Katwijk, zodat we lekker de duinen in konden. Het was goed weer en bij het restaurant was het al erg gezellig. Er waren in totaal vier dames en zes heren helemaal top voor de eerste keer toch? Ik reed voorop naar een klein parkeerterreintje tussen Katwijk en Noordwijk in. Ik wist dat er op het parkeerterrein ook vaak het een en ander gebeurde maar we liepen gezellig kletsend de duinen in. Gelukkig waren er nog meer mensen die er aan hadden gedacht om wat kleden mee te nemen en al gauw vonden we een geschikte plek.

Niet te zien vanaf het pad en het leukste was dat wij wel konden horen dat er mensen langskwamen op de fiets of lopend. Ik droeg alleen een minijurkje en al gauw lag die naast me op het kleed. De andere drie dames volgden mijn voorbeeld en al snel lagen we met zijn vieren te spelen. De mannen stonden allemaal om ons heen verlekkerd toe te kijken. Wauw… wat is dit geil zuchtte ik en genoot van de dame die me lekker aan het beffen was. Terwijl ze twee vingers in mijn kutje duwde en me lekker hard begon te vingeren begon ik een van de mannen te pijpen…. Ik wilde het wel uitgillen maar dat viel niet mee met zo’n heerlijke stijve lul diep in mijn mond. Het sletje wat zich met mijn kutje bezighield werd inmiddels achterlangs diep gevingerd en toen ze klaarkwam trok ze zich even terug van mijn kutje…. Geen probleem vrijwilligers genoeg die het even wilden overnemen 🙂

Een van de mannen begon me lekker te vingeren en bewerkte mijn g spot zodat ik mijn geil over hem heen spoot….. Hij draaide me om en met een soepele beweging duwde hij zijn lul in mijn druipende kutje. De volgende man kwam voor me zitten zodat ik die lekker kon pijpen. Aan de geluiden te horen werden de andere sletjes ook flink geneukt! Intussen waren er meer mensen bijgekomen, zowel mannen als vrouwen en het was een grote orgie. Een van de mannen deed mijn jurkje om mijn hoofd heen, ik zag niets meer en daar werd k helemaal supergeil van. Rustig Jo, ik let wel op je en mannen alleen safe he hoorde ik hem zeggen en ik gaf me helemaal over aan het geile gevoel. Ik werd op mijn rug gedraaid en voelde overal handen over mijn lijf gaan. Wauw…. ik kreeg er gewoon kippenvel van, wat heerlijk. Ineens trok iemand keihard aan mijn tepels en voelde ik dat er een kutje op mijn mond werd gedrukt. Gretig begin ik haar te likken en terwijl mijn tepels keihard bewerkt werden voelde ik een enorme lul in mijn kutje schuiven. Ik kon geen kant meer op, mijn handen en enkels werden vastgehouden, ik lag met mijn benen in de lucht en werd enorm hard geneukt…. terwijl zij nog lekker op mijn gezicht zat. Tering wat geil dit hoorde ik iemand zeggen en dat wond me alleen nog maar meer op. Het sletje ging van mijn gezicht af en werd zo te horen goed gevingerd. Ze gilde het uit en ik voelde haar kutgeil over me heen druipen.

Ik kwam ook weer brullend klaar en kreeg geen rust, de man trok zich terug en ik werd gelijk weer gevuld door weer zo’n heerlijke pik. Opeens vroeg iemand of ik ook aan anale sex deed. Kan me niet schelen wat je doet, kreunde ik als het maar geil is ! De man die me neukte trok zich terug en nu werd mijn kontje flink nat en soepel gemaakt. Vanaf toen was het een aanstapeling van neukende mannen. Ik zat op mijn knietjes, hing over iemand heen die ik lekker aan het pijpen was en werd afwisselend in mijn kontje en mijn kutje genomen. Mijn billen leken inmiddels uit elkaar te knallen, werden ook goed bewerkt en ik had geen idee meer hoe vaak ik al genomen was en hoe vaak ik al klaar was gekomen. Ik voelde dat de deken al drijfnat was, net als ikzelf en wilde alleen maar meer. Af en toe kreeg ik wat water te drinken en ik ging in allerlei standjes het kleed over. Ik kwam gewoon in een roes, het leek wel of ik er zelf niet meer bij was maar voelde steeds mijn gaten goed gevuld worden.

Regelmatig werd ik ondergespoten in mijn gezicht, mijn haren, over mijn tieten, rug, kont en ga maar door. Ik kleefde van het zaad en overal zat zand. Wauw wat was dit heerlijk!!!!!! Na een poosje werd mijn jurkje van mijn hoofd gehaald, zag dat er inmiddels heel wat stelletjes ook bezig waren…. Hmmmm wat is dit ontzettend geil om te zien. En dat door een oproepje op xhamster! Geweldig idee vond ik zelf wel en lag lekker te kijken naar al die geile mensen. Een van de mannen kwam bij me liggen, geweldig he Jo? Jazeker lachte ik en gaf hem een tongzoen. Binnen no time lagen we heerlijk samen te neuken en te genieten. Pfff die slet is echt onverzadigbaar hoorde ik achter me… Ik schoot in de lach, je moet wel van steen zijn als je hier niet opgewonden van raakt…

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir