Uncategorized

Ludi letnji ples

Babes

Ludi letnji ples
Poruka: „Sama sam, dodi“ i brzinom svetlosti se stvaram pred vratima tvoga stana. Na vratima zakacena crna marama i još jedna porukica: „stavi maramu preko ociju i nemoj da gviriš. Ne boj se, necu ti ništa…strašno J“. Prihvatam izazov, vezanih ociju ulazim u stan. Osluškujem tišinu koju prek**a dodir tvojih ruku i poljubac tvojih usana. Spreman sam da ti se predam u potpunosti.

Tvoja ruka me vodi ka nepoznatom i uzbudljivom. Staješ, govoriš mi da legnem. Orjentišem se dodirom, opipavam mekani lezaj, ispruzam se koliko sam dugacak išcekujuci tvoj sledeci potez.

Spokojnu tišinu prek**a bat tvojih koraka dok mi lagano prilaziš. Prijatan miris kreme koju mi, laganim pokretima prstiju nanosiš na lice, cini me nekako svezim. Prijaš mi, uzivam u svakom dodiru tvojih jagodica koje nestašno šaraju po mojim obrazima i vratu.

Kratka pauza a zatim osetih nesto meko i hladno na svom telu. Ovoga puta tvoje prste zamenjuje tvoj jezik i usne. Ljubiš me, jezikom kliziš svuda po mom telu, od vrata, preko grudi, pupka, razmazujuci, pretpostavljam šlag…a onda… na red ponovo dolaze tvoji nestašni prstici. Grebeš me noktima lagano dok prelaziš preko mog tela i dolaziš do šorca. Ljubiš me po butinama dok ga polako sk**aš. Iako ne vidim, nekako osecam da pohotno gledaš, moj vec uveliko cvrst penis spreman da se zarije u tebi odlucno i jako. A onda, dodir tvojih usana na njemu prati krik ??? zadovoljstva. Prava igra zapravo tek sada pocinje.

Kapljice znoja se pojavljuju na mom licu dok ga uzimaš u usta spretno i strasno … Ritam mojih uzdaha prate pokrete tvog jezika i dodir tvojih usana. Dovodiš me do ludila, ljubeci moj glavic, prelazeci po njemu jezikom od korena ka vrhu, i taman kada me dovedeš do svršetka, instiktivno i nepogrešivo zastaješ i pustaš me da malo predahnem, da skupim snage za naredni nalet zadovoljstva.

„Ustani i skini povez“, prek**aš ovu slatku igru.

„Sada si ti na redu“ Osmehuješ mi se dok ocima prelazim preko tvog prelepog golog tela, veselih ociju i bujnih i cvrstih grudi. Sedaš na trosed, lagano širiš noge i pocinješ da maziš svoju tako slatku, socnu, sveze obrijanu ribicu. Opcinjem prizorom stojim nepomicno par sekundi a zatim, gotovo ponizno, klecim na kolena i pocinjem da ti ljubim stopala lagano se penjuci naviše, preko tvojih listova, butina do tako dugo zeljno išcekivane….mmmmmmmm….Moja glava je medu tvojim butinama, jezik pocinje svoj ples, tvoj uzdah se prolama vazduhom, prek**ajuci napetu tišinu….ljubim je, lizem, grickam, tako pohotno zeleci da sam vecno zarobljen medu tvojim nogama. Njenim sokovima pokušavam da utolim svoju zed i glad za tvojim telom. Ne prek**ajuci ponudenu gozbu, rukama prelazim preko tvog tela koje se njiše divlje pod naletima zadovoljstva koje ti pruzam. Kao da zelim da ga ukrotim, cvrsto stezem tvoje velike grudi. Dlanom dodirujem tvoje bradavice, dok mi rukom prelaziš preko glave, cvrsto me stezuci za kosu povlaceci je ka sebi daješ mi signal da je red da ova slatka igra prede na d**gi nivo.

Ustajem, hvatam te za vrat i naginjem se ka tebi trudeci se da zauzmem što je moguce udobniji polozaj spremajuci se da prodrem u tebi. U meni se budi zver, dok te posmatram zeljnu da me primiš u sebi. Ulazim u tebi dominantno, zeleci da se stopim sa tvojim telom. Hvataš me za guzove, cvrsto pokušavajuci da pratiš moj ritam dok te tucam zestoko trudeci se da te rasporim na dva dela! TAKO SI JEBENO JEBOZOVNA!!!

Prolaze sekunde, minuti, ja ne stajem…ne mogu…ne zelim. Znojim se, drhtim, vrela krv mi struji venama. Gledamo se u oci zeleci da porucimo jedno d**go: „Ne mozeš mi ništa, izdrzacu, pobedicu te“.

Zeleci da te iznenadim, gotovo ne izlazeci iz tebe spretno i hitro te okrecem na leda, jednom rukom te hvatam za bok, d**gom rukom za kosu, i lagano te pripijam uz telo dok te divlje nabijam na sebe.

„I jel uzivaš“ upitah te sa osmehom, usporavajuci lagano ritam.

„ Ne seri skote i nemoj da stajes, blizu sam!!!!“ Odgovaraš mi simpaticno besno.

Uslišavam tvoju molbu, stezem te za kosu, šljepkam po guzi, i nastavljam da prodirem u tebi sve jace, jace, cvršce, zešce, do konacne ekstaze….

Aaaaaaaaaaaaaaah, prolamamo krik ranjenog lava, gotovo istovremeno ispuštamo naše orgazmicne sokove, i time okoncavamo ovaj divlji ples naših tela. Rasprostiremo naša tela jedno preko d**go, dišuci otezano i jedva hvatajuci dah. Osmehujemo se jedno dugo motajuci film u glavi zeleci da zauvek memorišemo svaki detalj, svaki pokret naših tela, svaki uzdah koji smo ispustili igrajuci ovaj ludi letnji ples.

„I jesm bio dobar?“ Izustih ovo nezaobilazno glupo muško pitanje.

„Jesi. A sad umukni i ljubi me!“

Naše usne se ponovo stopiše u jedno, vodeci nas lagano u carsto snova…

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir